Om du er på utkikk etter en gastronomisk opplevelse, og autentisk atmosfære, er vel ingenting bedre enn sjømat i ypperste klasse, på flotte og unike restauranter ved sjøen. Vi tilbyr selskapsmenyer, aktiviteter, opplevelser, transport, overnatting og det du måtte trenge for en maritim, gastronomisk opplevelse.
På Bekkjarvik gjestgiveri har det siden 1600-tallet blitt servert god mat basert på gode lokale råvarer. Havet er like raust, og naturen rett utenfor stuedøren deler fortsatt villig på sine goder. Råvarene er altså fremdeles de samme, men menyen er i stadig utvikling.
Restauranten på Bekkjarvik Gjestgiveri har høy kvalitet meden jordnær tilnærming. Kjøkkenet er kjent for sin bruk av ferske og lokaleråvarer – med et spiskammer av delikatesser like utenfor døren. Restauranten er rangert i “WhiteGuide – The Best Restaurants in the Nordic»
Reisen til Bekkjarvik tar 1 time 15 min med hurtiggåendebåt, evt 3 timer med veteranbåt.
Vestre er det perfekte sted for hvis du leter etter noe heltunikt. Her kan man samle familie, venner eller kollegaer til minnerike sosialeanledninger. Alt fra feiringer, blåturer, styremøter til større arrangement.
Sjømat og hjertelighet har vært viktig for historien her ute, og det vil vi sørge for i fortsettelsen: vi byr på fantastiske sjømatopplevelser og alle skal føle seg velkommen.
Vi tilbyr transport til og fra Villa Vestre, for små og store grupper. Her kan du bruke veteranbåter, hurtigbåter, yacht eller mindrebåter. Det er ikke langt til Bergen, men vi kan gjerne ta det med ro til/fra,og servere en aperitiff underveis.
Iris kan by på Expedition Dining av høyeste klasse! Denne nye restauranten, på Salmon Eye utenfor Rosendal i Hardangerfjorden, er en restaurant i verdensklasse. Du som gjest blir tatt med på en kulinarisk og naturskjønn ekspedisjon, dette er en opplevelse!
Hit kommer du kun med båt, og vi kan tilby transport fra Bergen, Flesland, Solstrand og Rosendal i komfortable og gode båter av høy standard, for små og store grupper.
På Holmen, like utenfor Bergen finner du restaurant Cornelius. Rett utenfor stuevinduet vårt, langs kysten her på Vestlandet, har vi råvarer i verdensklasse. Scalmarin i Øygarden eksporterer kråkeboller, kuskjell, teppeskjell og andre delikatesser til anerkjente restauranter over hele verden, og hver eneste dag åpner det seg nye markeder. Alle vil ha råvarer fra Sotra. Det er kun på Cornelius at råvarene leveres med sjark på Bryggekanten.
Vi tilbyr transport til og fra Cornelius, for små og store grupper. Her kan du bruke veteranbåter, hurtigbåter, yacht eller mindre båter. Det er ikke langt til Bergen, men vi kan gjerne ta det med ro til/fra, og servere en aperitiff underveis.
Fyll ut skjemaet for å bli kontaktet eller ta kontakt med oss direkte på epost eller mobil. Vi står klar for å svare på ethvert spørsmål.