Close Icon

Hardangerfjorden og siderbygden Nå

Kontakt oss

Hardangerfjorden og siderbygden Nå

Opplev Hardanger på sitt beste! Hardanger og Hardangerfjorden, dronningen av fjorden. Seil langs fjorden og utforsk det majestetiske landskapet med høye fjell, isbreer, fossefall og fruktbare gårder med tusenvis av frukttrær langs fjorden.

Det er ingen tilfeldighet at munkenestartet fruktproduksjon i Hardanger på 1300-tallet. Det unike klimaet langsHardangerfjorden gir optimale forhold for dyrking av epler av eksepsjonelt høykvalitet. Og når ingrediensene ikke kan bli bedre, er alt klart for gode sider og saft.

I generasjoner har det kjente Hardangereplet blitt presse tog bearbeidet til perfeksjon. De siste årene har imidlertid populariteten,kvaliteten og standarden nådd helt nye høyder. Sider fra Hardanger kan nå skilte med flere nasjonale og internasjonale priser. På samme måte somChampagne er «Sider frå Hardanger»» et geografisk beskyttet navn. Sideren, som er laget med eplejuice og gjær på enten villgjær eller selve epleskallet, kjennetegnes av en lett, syrlig og aromatisk eplesmak. Redienter kan ikke blibedre, alt er klart for gode sider og juice.

På Nå i Sørfjorden er det en klynge sider, og her skal du besøke en sidegård og smake på 5 forskjellige sider.

Etter det blir det servert lunsj på den nyetablerte restauranten Siderhuset Ola K.

Siderhuset Ola K ble etablert våren 2021 som et supplement til det de fantastiske siderprodusentene i regionen har skapt de siste årene. Siderhuset ligger midt i det nordiske siderparadiset!  

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet for å bli kontaktet eller ta kontakt med oss direkte på epost eller mobil. Vi står klar for å svare på ethvert spørsmål.

Ring oss eller send en epost

Profile picture of CEO Marius Moen
Erik Lofnes
General Manager
Profile picture of CEO Marius Moen
Kim Andre Angeltveit
Chief Operating Officer
Takk! Vi svarer deg så fort som mulig.
Oops! Her var det rusk i systemet.. Prøv igjen?